happy bday Abah

haahah congrats abah...slamat ari lahir ker 56..pada 4 disember lalu..terlambat sikit wish tp x per...

pada 4 dis lalu ader 2 perkara yg besar berlaku kat abah...

pada 4 dis tulah dier bersara dari menjawat jawatan awam yeaaa...freedom2...
pada 4 dis tulah dier melihat bonda tercintanyer disemadikan di dalam kubur....

abah mengalirkan air mata semasa sembahyangkan tokmah wat kali last....along tgok dgn penuh kagum abah menangis miahahaha...spatutnyer arituh ari yg besh...aku dah rancang dah nak g singapore shoot2 ngan abah lepas balik kemboja...ale2 dugaan terbesar menantinyer pada hari kebesarannyer...

ok cukup r tuh...

aku memberi pernghormatan sebesor2 nyer pada abah untuk kutulis pasal dier pader blog aku yg besh nih..kire dier pecah rekod. r orang yg first dapat tajuk utama kat blog ni...hoyyea

selepas bersare katernyer ader projek mega..miahahah..x au r..layan jer r..ok ucapan

smoge abah maju jaya dalam kehidupan selepas bersara...ditambahkan rejeki yg halal dan diberkati..dikurniakan kesihatan yg ideal untuknyer..dan semoga hidupnyer bahagia di hari hari mendatang dan terakher sekali segala yg terbaekkkk!!!...

Selamat Hari lahir En Ahmad bin Jais

:::Keharokkan Apekah yg terjadi:::


Abah n mak

semase konvo kak ul...


semasa 20 08 2009..dier temankan aku shoot kat putra miahaha


 dia inspirasi bg keluarga


tq abah
1 Response
  1. rauain Says:

    selmt ulang tahun pakcik!
    sopi citerla psl g kemboja.pjng pon takpe.aku sangup bace