PUak-puak

knaper ader puak...
perlu ker puak...
x sedar pon ader puak....

mende ni slalu berlaku kat pompan banding lelaki
btol ker???
puak skema
puak otai
puak surau hahaha

aper yg sbtolnyer
manusia slalu mencari persamaan diantara mereka...
apekah puak anda...

:::keharokkan apekah Yang terjadi:::
tertanya2 adekah hayqal dan haris akan balek rumah atok tinggi @ umah atok lala untuk rayer neh...

 
 hayqal hayat di rumah atok tinggi...last 2 year...
  
harith haidar dan neneknyer (fav pic)
 
tarian wonderpet di rumah atok lala
8 Responses
  1. ayisy Says:

    Aku puak Jawa Pure! Muahahaha.


  2. mak ai..beby itu tembam douh!!!!mau cubit pp die!!!


  3. saufiahmad Says:

    ayisy-miahaha sempoi kter gang
    rau-haha tembam dan berkapla botak..miahahaha


  4. fiD Says:

    ayisy n saufi = nape puak jawe kat inDon keCoh2?? wat maLU JAWE jerK.. haaauh


  5. saufiahmad Says:

    ntah la boon...
    dorang mempunyai penddikan rendah kot miahahaha


  6. ayisy Says:

    diaorang tu terlebey emo jek. disogokkan berita sensasi lagi penipu oleh media. padahal takder mende pun. Kat facebook aku ada jumpa orang indonesia yang baik dan berfikiran open. diaorang pun pelik kenapa gang kecoh2 tu harok (tema blog ni). puak diaorang kalau mencuri kat negara ni Malaysia tak harok pun. Yang penting kita sebagai Orang Jawa, berfikirlah secara rasional. Jaga nama baik Wali Songo. Hehehe.


  7. cik wawi Says:

    saye jawe+banjar...
    ingin mencari puak stlh taw adenye kwujudn puak d kwsn ini...
    sile hantarkan borang penyertaan di alamt berikot:

    ...................................

    15 early birds will be given SaSa voucher :P


  8. saufiahmad Says:

    boo budak banjor ngan jawe
    dorang cakap per erk kalo bebudak banjor campor jawer???