musim hujan di kelantan

orang kater hujan tuh rahmah...
yer la tuh benor le tuh
time exam ni lah die datang
dahh dier nak datang bior jer ler...

exam + ujan(hampir 24 jam) + sejuk + nyaman + stadi = x masuk akal miahahaha
exam + ujan(hampir 24 jam) + sejuk + nyaman + stido = yer ini masuk akal...

sjk kebelakangan ni tdapat lah banyak post2 di fb yang mewawarkan tentang
perasaan..atau lebih tepat lagi cinta secare x lansung akan bercerite tentang nikah...ngaaa


bacee tuh bacer nih..aish x masuk paler den..
panjang sangat pon ader
yg dah tau pon ader
yg memualkan pon ade miahaha

kekadang tuh cam tkene batang idong gak
tp artikel paling besh ialah ni

manual bcint

yer mungkin telah buat banyak kesilapan...
spt keharokkan benar2 telah terjadi...
yer banyak silapnyer...
banyak salahnyer...dang2
kenape x jmper artikel ni awal2 miahahaha...
sudah nak salahkan artikel pula miahaha

maner la aku tau hati pompan sekompleks begitu
tp kebenaran harus ditegakkan walau ianya pahit
untuk ditelan,dikunyah,atau sbgainyer
tiada istilah berkoplet dalam islam
yer betoi tuh
maka tinggalkan ia :))
carilah keredhaan Allah


anda bile lagi :))

::::keharokkan apekah yang terjadi::::

jika itu jalannya Ya Allah..nyawa sanggup ku gadai :)


ni la last time punyer..lepas neh dah nak g kampus tetap di jeli dah x jumper dah..alan pon dah x der...so enjoy aja



we are out of goodbye :)

3 Responses
  1. Azlansap Says:

    jumpa kamu di pentas akhir konsert merdeka 2020...


  2. ShirA Says:

    "tinggalkan ia" tuh tinggalkan apekah? :)


  3. saufiahmad Says:

    alan - pastikan dah master goreng 21 guns miahahaha
    shira - ia tuh bukanlah orang...ianya mungkin perbuatan atau perangai :))