menunjuk-nunjuk


ahahaha gwa bukanlah seorang yg suke menunjuk-nunjuk
sebab x der aper yg boleh
ditunjuk-tunjuk...
stakat nak tunjuk camera saper la nak pandang
tp kalo menunjuk gambo yg diambil
yess ramai yg nak pandang miahahaha..
so jom kiter tunjuk hasil
dari baby lens baru miahahha

kebanyakan gambar ini tidak di edit lansung
KECUALI dinyatakan tq~
enjoy aja

malam pertama..kiter g danga bersama izzat ahmad..sile ketik gambar untuk gambar yg lebih jelas



mengambil gambar izzat ahmad menggunakan tamron 17-50..memang x der hal..performance malam memang sgt baek dan pantas...



sblom dier berangkat ke KMS aku pon dgn baek atinyer telah belanje Kepci..tgok warna dier..
x di edit langsung miahaha



mesti ke bwat camneh..x di edit lansung..tgok gune speedlite gambo memang chun~




messi~


macam messi kan rambut dier miahahahaha



ni pezal..kawan se matrik..ni la kawan balik sesame..ni la kawan backpack bersame di matrik dloo ah



ok yg ni kat kebun sultan ato orang kater taman sultan JB...cewwah cam kebun atok aku plak



plan nak amek light trail n drawing light..abes kawan2 dier neh ikut dan nak balik awal sebab ader hal..so rancangan awal tertunda..mayb next week



kat depan bangunan lame..menarik dan dabomb..sayang x der wanita untuk dijadikan model..kalo idak lagi da bomb~
edit warna hijaunyer sikit~



aksi ala-ala beruk makyeh...seb bek dier gang canon miahaha



idop canonian~



gambar ini telah di edit tp kalo x edit gambar dier cam kat atas tuh...



kawan si pezal..aku letakkan flash di mukenyer..supaye kelihatan spt memakai fair n lovely~




gambar ini diambil tanpa speedlite..tp tetap dabomb~



bkan x mo letak kat fb..tp selagi x buat light trail n drawing light..malas r nak bwat albu baru kat fb



veginette di penjuru bukan didisebabkan lens mahupun process editting..tp disebabkan keadaan hood lens yg x betol..maap~



bayangkan kalo ader model disitu mesti hidup gambar neh~


tempat mereka memeterai janji...selvam dan kala miahahaha...terbaek lah



try macro adaptor..ok r gak berkesan...



perghh kentang~bahagian awan di edit sedikit tok menaikkan rasanyer sedikit



x wide enuf tp boleh la...



sesi menembak diri sendiri miahahah



ngahahah terbaek dari ladang neh miahahaha



gune flash





bokeh yg chun melecun~



bokehlicious~



cubaan macro yg gagal~



x dinafikan tempat ni memang lawo..yela dloo ni adelah kawasan istana sblom istana berpindah ke istana bukit serene



lumutnyer pon dah tau dah kelawoan nyer miahaha'



bayangkan kalo amek gambo orang kawen kat sini..x ker lawo tuh..lawo2..mantap
can be seen at my Flickr



damai jek...




sblom balek amek gambo mini cooper dloo..mase amek neh cuak2 gak takut tuan dier datang miahahhaa...~



okeh jmper minggu depan...len kali lepak lame sket leh wat light trail n drawing light..miahaha
ini di edit

ouh gambo bonus



kami sayang Pak Pi kate si hayqal n ayesh...miahahha



eqal amek gombo gune lens Pak Pi miahahhaa

:::keharokkan apekah yg terjadi:::

ader gak gambo outing bersama bapaknyer..tp lepak dloo ah..nanti2..aper pon enjoy aja~
8 Responses
  1. kalo cam ni, boleh amik kontrak la gambr masa wedding sya


  2. huhu..
    nice l0r..
    s0pi muke hang ttp x berubh..
    mantain t0mel.. :)


  3. saufiahmad Says:

    konseler - iAllah kalau saye ader kat jb tyme tuh boleh ajer miahaha..

    tyha - ngahahaha..tomel itu adelah trademark miahahaha~tq tq


  4. paan yasin Says:

    peehhh..super seh ko men dslr..nnti klu ak ada..ajar ak bleh?bwk ak jln2 ngn snap2 tu..ak xtau paper lg..tp ak tringin sgt nk join bdb nikon....

    ~satu hari nanti......


  5. saufiahmad Says:

    boleh paan x der hal gwa tunggu jerk~


  6. atiezul Says:

    amek aku a jd model ko sopi tanak? view dh cun seyhhh..HAHAHAHAHA! nice job baidewei..:D


  7. This comment has been removed by the author.

  8. saufiahmad Says:

    nak ajek kalo ko sudi..mahu jom btandang ke rumah aku miahaha