Saufi Ahmad MengutuK sekeras-kerasnya

mereka yang membuang bayi~

alah terkutoknyer mereka yang membuang bayi
kebnyakannyer remaje
yg dah menggelabah bile dah termengandung
yg laki says babai
yg pompan menanggung malu...

si yahudi mloncat gembire...
agenda yg diatur menjadi
AF tambah lagi.(x pasal2 af dipersalahkan~)
si bapa malu x tentu
si mak penin..
alahai kesiannyer mereka

tkutuk mereka yg membuang bayi..
dah melakukan zina
membunuh pula bayi..
dah macam binatang
x der tggungjawab~

:::keharokkan apekah yang terjadi::.
 sekadar meluahkan simpati..
sejak 2 tiga ari ni
berita ni bnyk di highlightkan
kalo x dihighlightkan pon
aku raser ari2
ader buang bayi~
3 Responses
  1. Nur Cahaya Says:

    kenapa blaku cm2?
    Kes ni mlayu je yg monopoli kan? Sbabnya mlayu mudah tpngaruh..
    Mmbr cple,die pn nk cple.
    Mmbr ringan2,die pn nak jugak.
    Mmbr zina,die pn nk rasa.
    Last2 benih dh m'jadi, tinggal la si pmpuan sorg2..
    Lambai tangan si lelaki dgn janji2 manis palsu..
    Sapa salah?
    Dua2 salah. Huhu..
    Kiki da lepas kt blog kiki da psal tu. Heh


  2. Sayang sekali, tidak sedikit pun formula dan petua paling mujarab yang diberikan oleh Rasulullah SAW ini memberikan bekas dan kesan kepada hati mereka. Mereka dikhayalkan oleh kemabukan duniawi sehingga saban hari mereka menjadi penyumbang kepada risiko kepanasan suhu maksiat dunia ini.


  3. ain Says:

    and one more thing..sgt aku tak suke org buang bayi sbb mcm harem.dala org len susah dpt anak.dorg suke2 je buang..ee lpas tu bakar plak..eee.geram! owh dan satu lg.kdg2 aku malu bile ade kaum same mcm aku.ye aku malu.tak sgn banga sana sini konon plg hebat sebab pernah ***